Sa Capella

Dineer in stijlvolle elegantie in de uniek geïnspireerde omgeving en ambiance van een oude omgebouwde kerk. Gelegen in San Antonio, is dit de ideale locatie voor die extra speciale vieringen. Uitstekende Spaanse en internationale keuken.

Elke maaltijd in het prachtige restaurant Sa Capella is een gedenkwaardige en zeer speciale gelegenheid. Geniet van het onvergetelijke uitzicht op de twinkelende lichtjes van San Antonio en de met zonsondergang getinte bergen aan de overkant van de rustieke bar met terras, verwonder u over de imposante honingkleurige muren en gigantische sculpturen in de grote ruimte die lang geleden als een kapel werd gebouwd. De traditioneel geklede obers zijn zeer vriendelijk.

De gerechten zijn een genot, modern en traditioneel, innovatief en gevarieerd en allemaal vol met verse ingrediënten vol smaak. Kies uit vis, sappig vlees - gekookt voor uw ogen op een gigantische, vlammende grill - uitstekende wijnen en niet te vergeten enkele van de beste Hierbas op het eiland, geserveerd met stijl.

Sa Capella ligt op de heuvels achter San Antonio en zal na uw bezoek nog lang in uw geheugen blijven hangen.

Open van half april tot eind oktober. Reserveren is aangeraden.

Website over Sa Capella

Rijden naar deze locatie

Meer items Sa Capella
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x