Over

Uw reis naar Ibiza, die organiseer ik met veel plezier. But first things first, laat ik mezelf even voorstellen: ik ben Michael Emonts-gast, geboren in 1981 en ik woon samen met mijn vrouw Evy in Steenokkerzeel, Vlaams Brabant.

Mijn eerste reis naar Ibiza was in de zomer van 2015. Het stond al jaren op mijn bucketlist: ik was de dertig gepasseerd en vond het nu wel tijd ;-) Mijn vrouw Evy en enkele van haar vriendinnen gingen me vergezellen en ik had de hele reis van A tot Z voorbereid. Van nature ben ik een planner: als ik ergens voor de eerste keer kom, dan moet ik alles kunnen ontdekken. Ik koop dan reisgidsen en schuim het internet af om het maximale uit die reis te halen. Uuuuuren ben ik daar mee bezig geweest, but I loved it ;-)

Ik zat toen in een heel drukke en hectische periode op mijn werk, waarbij ik vaak leed onder stress. Maar op Ibiza, zelfs op die eerste dag, ervaarde ik meteen een soort rust, een ‘zen’-gevoel, peace of mind. Mijn lichaam en geest leken weer in balans te komen, eindelijk! De vakantie kon toen al niet meer stuk…
Wanneer ik over die kronkelende wegjes reed, door de prachtige natuur, de geur van naaldbomen en de zon zag glinsteren op de zee, werd ik helemaal stil… en intens gelukkig. Het was daar en toen dat ik besefte dat dit mijn favoriete eiland was… en altijd zou blijven.

Omdat de dames mij dagelijks complimenteerden over de leuke plekjes die ik had gevonden en dat alles zo netjes geregeld was (auto, vlucht, huisje, planning van onze activiteiten) stimuleerden ze mij om dat opnieuw te doen. 

Ik ben al meer dan 15 jaar actief in de media en videoproductie: als hoofdverantwoordelijke voor alle producties in ons bedrijf, doe ik de planning en het beheer van timing en budgetten. Daarnaast begeleid ik collega’s, heb enkele eigen projecten en organiseer ik dagelijks producties in binnen - en buitenland. Diezelfde skills ben ik dus gaan toepassen op onze reis, met succes, en het was leuk om daar appreciatie voor te krijgen

Ik was zo verliefd op Ibiza dat ik slechts 2 maanden later al terug ging, en sindsdien ben ik er elk jaar meerdere keren geweest en heb ik ontelbaar veel bars, restaurants en baaitjes bezocht. Ik houd lijstjes bij, om te onthouden waar ik al geweest ben en welke plekken ik nog moet bezoeken. Mijn vrouw en ik gingen elke avond in een ander hotel slapen, om verschillende logies uit te proberen. We testten al verschillende autoverhuurders en deden verschillende luchthavens en vliegmaatschappijen aan. Zoveel mogelijk over Ibiza te weten komen, het werd - en is nog steeds - een obsessie. Bijkomend behaalde ik ook nog mijn vaarbewijs! Zo kan ik u ter land, maar ook ter zee bijstaan ;-)

In 2017 groeide het idee om van mijn passie een business van te maken. Met al mijn kennis die ik op Ibiza vergaarde én mijn logistieke talenten, ben ik dan ook de geknipte persoon om uw droomreis naar Ibiza te organiseren. Ik plan uw reis, net zoals ik die voor mezelf zou plannen. Mijn missie: ik wil iedereen Ibiza op de juiste manier laten ervaren, in al zijn pracht, want wie op de verkeerde plekken terecht komt, keert nooit meer terug…

“Begin 2018 startte ik dus ‘Ibiza Tailor’. En intussen mocht ik reeds een aantal reizen organiseren, wat me écht gelukkig maakt en enorm veel voldoening geeft

Eén van mijn eerste klanten vertelde me, dat ze lang hadden geaarzeld om naar Ibiza te reizen, vanwege het ‘dure imago’. Ibiza is niet altijd goedkoop, dat moet ik niet proberen te verdoezelen, maar het hoeft helemaal geen fortuinen te kosten: ik stel reizen samen naar ieders budget. De meest memorabele ervaring die zij hadden was de zonsondergang in Es Vedra. En die is helemaal gratis ;-) Ik had hen precies verteld waar ze naartoe moesten, om dan een goede fles wijn te kraken en vervolgens de zon te zien zakken in de zee… Zo heb ik het namelijk ook voor het eerst ervaren, en dat moment is me altijd is bijgebleven. Little moments, big memories. Zal ik nu ook uw reis onvergetelijk maken?


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x