Patchwork - Ginger - Sa Punta

Aan de rand van de baai van Talamanca bevinden zich drie verschillende restaurants onder 1 dak. Of beter gezegd, onder 1 hemel want restaurant Patchwork en restaurant Ginger hebben geen dak. Elk hebben ze een uniek zicht op de baai van Talamanca en op Ibiza stad. Er is ook een leuk boetiekje waar je inspiratie kan opdoen.

Patchwork (foto hierboven) serveert Libanees eten op een prachtig gedecoreerd dakterras. Dit restaurant heeft het beste zicht op de zee, als je het mij vraagt. Patchwork is het eerste en volgens mij, het enige Libanese restaurant op Ibiza. Door de inrichting, de lekkere cocktails en de mediterraanse smaken is het de perfecte plek voor een meer ontspannen diner vanaf zonsondergang tot 3 uur 's ochtends. "Delen" is de filosofie van Patchwork. Het is belangrijk om dat te weten want als je bijvoorbeeld een specifieke keuze maakt, alleen voor jou, zou je wel eens teleurgesteld kunnen zijn in het feit dat jullie gerechten niet gelijktijdig geserveerd worden. Alle bordjes zijn klein van portie. Vrees dus niet om ineens 2 bordjes per persoon te bestellen. Ik hou persoonlijk wel van een Libanese keuken. Zij gebruiken veel natuurlijke producten en gebruiken veel groene, gezonde kruiden.

Patchwork heeft een uitstekende cocktailbar. Ken jij een beter begin van je avond?

Ginger (foto hierboven) serveert Aziatisch eten. Je kan er rolls, tempura of dim sum krijgen. Net zoals Patchwork zit je hier op het dak van het Sa Punta restaurant met een goed zicht op zee en net zoals bij Patchwork is er veel werk gestoken in de decoratie van het restaurant. Op een warme dag kan je de geuren van de omringende pijnbomen rieken samen met de geur die uit de keuken komt. Zalig! Mijn persoonlijke favorieten zijn de 'Peking Duck Rolls' en de 'Lime and Honey Spare Ribs'.

Restaurant Sa Punta (foto hierboven) serveert mediterraans eten met internationale invloeden. De charme van Sa Punta komt van de ontspannen stijl van het personeel, de muziek en de gasten. In tegenstelling tot Patchwork en Ginger kan je hier ook 's middags terecht. Sa Punta is elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Probeer de cava sangria met vers fruit om je zonnige lunch op te frissen.

______________________________________________________

Is je interesse gewekt? Laat je overtuigen door de volgende video

De restaurants zijn behalve het laagseizoen, elke dag open vanaf 19.00 uur.  Ik hou van alle drie. Als er geen plaats meer is bij bijvoorbeeld Patchwork, dan ga ik wel bij Ginger... Ik moet er wel bij zeggen dat de populariteit van deze restaurants enorm gegroeid is. Ze draaien al even mee. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Reserveer dan via één van de websites hieronder.

Parkeren kan in de aangrenzende straat of achter het restaurant. Doorgaans staat er iemand die valet service biedt en je wagen voor jou gaat parkeren.

Website Patchwork

Website Ginger

Website Sa Punta

Rijden naar deze locatie

Meer items Patchwork - Ginger - Sa Punta
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x