Cala Bonita

Als je in de buurt bent van Ibiza stad en je rijdt naar het oosten of je komt er van, dan is het zeker de moeite waard om te stoppen in restaurant Cala Bonita.

Cala Bonita ligt helemaal afgelegen alleen in de baai van S'Estanyol. De weg er naartoe is uitdagend. Je rijdt door het dorpje Jesús, vervolgens door de bergen naast Talamanca om aan te komen aan een strandje met enkel rotsen en de typische Ibiza zeevaarders hutjes.

Het restaurant is gezellig ingericht met afgebleekt hout dat past bij de rest van de baai. 

De Spaanse chef-kok Pau Barba heeft een menu samengesteld dat is verankerd in mediterrane smaken en heeft zowel traditionele als hedendaagse elementen. Gecentreerd rond een op maat gemaakte houtskoolgrill produceert de moderne open keuken eenvoudige gerechten met lokale producten en zeevruchten.

Het terras van het restaurant grenst aan het strand en is geweldig voor lange lunches met  vrienden en familie. Een resident DJ zorgt voor leuke achtergrond muziek vol modern Balearic, soulful en retro house. Reserveren voor het restaurant is aan te raden gezien je er speciaal voor om rijdt.

Website van Cala Bonita

Rijden naar deze locatie


Meer items Cala Bonita
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x