Vluchten

Je kan Ibiza op meerdere manieren bereiken. De meest populaire manier is natuurlijk met het vliegtuig. Op amper 2 uur vliegen, reis je van Brussel naar Ibiza. Hieronder lijst ik de vliegtuigmaatschappijen op die rechtstreeks vliegen naar Ibiza vanuit Belgiƫ of Nederland.

TUI 

TUI vliegt rechtstreeks vanuit Brussel, Antwerpen en Oostende. TUI is een charter maatschappij. In tegenstelling tot lijnvluchten zijn zij volledig afhankelijk van het toerisme. Zij doen hun best om ongemakken bij stakingen te verhelpen.

UPDATE seizoen 2021

Eerste heenvlucht van TUI naar Ibiza is op vrijdag 23 april 2021 (vanuit Antwerpen)

Laatste terugvlucht van TUI vanuit Ibiza is op maandag 18 oktober 2021 (naar Antwerpen of Oostende)

MAANDAG
Antwerpen
DINSDAGBrussel (enkel juli-aug)

Oostende
WOENSDAGBrussel (enkel juli-aug)

DONDERDAGBrussel 

VRIJDAG
AntwerpenOostende
ZATERDAGBrussel (hoogseizoen)

ZONDAGBrussel

De luchthaven van Oostende en Antwerpen zijn zoals je wel weet, veel kleiner dan de luchthaven in Brussel. Buiten het regionale karakter, biedt dat nog meer voordelen zoals parking vlakbij en minder druk aan de check-in en security.


TRANSAVIA

Transavia is de low-cost maatschappij van KLM. Dit is volgens ons de beste low-cost maatschappij. Zeker in vergelijking met Ryanair. Ze zijn beter in communicatie. De prijzen en bagage restricties zijn duidelijk gecommuniceerd.

Transavia vliegt rechtstreeks naar Ibiza vanuit Eindhoven, Rotterdam/Den Haag, Amsterdam (Schiphol) en Parijs (Orly).

Van alle maatschappijen biedt Transavia de meeste mogelijkheden als het op Ibiza aankomt. Ook buiten het seizoen vlogen zij rechtstreeks naar Ibiza -in niet-Covid tijden-.

UPDATE seizoen 2021

Transavia vliegt reeds naar Ibiza (vanuit Amsterdam)

Laatste terugvlucht van Transavia vanuit Ibiza is op 31 oktober 2021 (naar Amsterdam of Eindhoven) -update dateert van 4 april 2021-
BRUSSELS AIRLINES

Brussels Airlines vliegt rechtstreeks naar Ibiza vanuit Brussel, van mei tot september. Dit enkel op dinsdag, zaterdag en zondag.

UPDATE seizoen 2021

Eerste heenvlucht vanuit Brussel naar Ibiza gaat door op dinsdag 11 mei 2021.

Laatste terugvlucht vanuit Ibiza is op zondag 3 oktober 2021 -update dateert van 4 april 2021-


RYANAIR

Ryanair vliegt rechtstreeks naar Ibiza vanuit Charleroi of Eindhoven.

Charleroi: mei en juni > enkel op woensdag en zaterdag, vanaf juli > alle dagen behalve vrijdag en zondag

Eindhoven: mei > enkel op donderdag en zondag, juni > enkel op donderdag, zaterdag en zondag, vanaf juli > alle dagen behalve vrijdag.

UPDATE seizoen 2021

Eerste heenvlucht vanuit Charleroi naar Ibiza gaat door op zaterdag 1 mei 2021 en eerste heenvlucht vanuit Eindhoven is op zondag 2 mei 2021.

Laatste terugvlucht vanuit Ibiza naar Charleroi of Eindhoven is op zaterdag 30 oktober 2021 -update dateert van 4 april 2021-Onrechtstreeks kan ook via Vueling, Iberia of Lufthansa maar ik raad mijn reizigers dat af. De tijd waarop de overstap dient te gebeuren is zo krap dat er veel kan fout gaan als je eerste vlucht vertraagd. Ofwel is de tijd van de overstap te lang en ben je een hele dag en veel energie kwijt. Bekijk deze vluchten dus als een allerlaatste optie als er geen andere alternatieven zijn.

Wil je nagaan welke vluchten er voor jou beschikbaar zijn? Contacteer dan Ibiza Tailor. 

Of reis je toch liever met de wagen naar Ibiza? Contacteer dan Ibiza Tailor voor meer info. Er zijn ferries vanuit Barcelona, Valencia en Denia.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x