Vluchten

Je kan Ibiza op meerdere manieren bereiken. De meest populaire manier is natuurlijk met het vliegtuig. Op amper 2 uur vliegen, reis je van Brussel naar Ibiza. Hieronder lijst ik de vliegtuigmaatschappijen op die rechtstreeks vliegen naar Ibiza vanuit Belgiƫ of Nederland.

TUI 

TUI vliegt rechtstreeks vanuit Brussel, Antwerpen en Oostende. TUI is een charter maatschappij. In tegenstelling tot lijnvluchten zijn zij volledig afhankelijk van het toerisme. Zij doen hun best om ongemakken bij stakingen te verhelpen.

UPDATE seizoen 2020

Eerste heenvlucht van TUI naar Ibiza is op vrijdag 24 april 2020

Laatste terugvlucht van TUI vanuit Ibiza is op maandag 19 oktober 2020

MAANDAG
AntwerpenOostende
DINSDAGBrussel (hoogseizoen)

WOENSDAGBrussel (hoogseizoen)

DONDERDAGBrussel

VRIJDAG
AntwerpenOostende
ZATERDAGBrussel

ZONDAGBrussel

De luchthaven van Oostende en Antwerpen zijn zoals je wel weet, veel kleiner dan de luchthaven in Brussel. Buiten het regionale karakter, biedt dat nog meer voordelen zoals parking vlakbij en minder druk aan de check-in en security.


TRANSAVIA

Transavia is de low-cost maatschappij van KLM. Dit is volgens ons de beste low-cost maatschappij. Zeker in vergelijking met Ryanair. Ze zijn beter in communicatie. De prijzen en bagage restricties zijn duidelijk gecommuniceerd.

Transavia vliegt vanuit Brussel, Eindhoven, Rotterdam/Den Haag en Amsterdam (Schiphol)

Van alle maatschappijen biedt Transavia de meeste mogelijkheden als het op Ibiza aankomt. Ook buiten het seizoen vliegen zij rechtstreeks naar Ibiza.BRUSSELS AIRLINES

Brussels Airlines vliegt rechtstreeks naar Ibiza vanuit Brussel, van mei tot september. Dit enkel op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.


RYANAIR

Ryanair vliegt rechtstreeks naar Ibiza vanuit Charleroi of Eindhoven.

Elke dag vanuit Charleroi, van april tot oktober, behalve op vrijdag en zondag.

Elke dag vanuit Eindhoven, van april tot oktober, behalve op vrijdag.


Onrechtstreeks kan ook via Vueling, Iberia of Lufthansa maar ik raad mijn reizigers dat af. De tijd waarop de overstap dient te gebeuren is zo krap dat er veel kan fout gaan als je eerste vlucht vertraagd. Ofwel is de tijd van de overstap te lang en ben je een hele dag en veel energie kwijt. Bekijk deze vluchten dus als een allerlaatste optie als er geen andere alternatieven zijn.

Wil je nagaan welke vluchten er voor jou beschikbaar zijn? Contacteer dan Ibiza Tailor. 

Of reis je toch liever met de wagen naar Ibiza? Contacteer dan Ibiza Tailor voor meer info. Er zijn ferries vanuit Barcelona, Valencia en Denia.

Vluchten
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x