Café del Mar

Café del Mar is een Ibiza icoon. Het is gelegen op de sunset strip in San Antonio, waar je zoals de naam het zegt, kan genieten van een prachtige zonsondergang. Café del Mar is de originele 'sunset bar'. Ze zijn begonnen in '78 en hebben hun kwaliteit alle jaren weten te bewaren. Mijn mond valt open als ik de barmannen en vrouwen aan het werk zie. Er gaat geen druppel verloren. Mijn favoriete cocktails zijn de Moscow Mule en de Gin Fizz. Je kan er ook iets eten maar ik ben nog nooit verder geraakt dan de bar. :-)

De bar genoot wereldwijde populariteit in de jaren '90 door zijn muziek compilatie cd's met typische lounge muziek waarvan er miljoenen kopies verkocht zijn. De muziek die er ter plaatse wordt gespeeld is nog steeds in die zelfde stijl en leent zich perfect tot de plek.

Tegenwoordig trekt het Britse Café Mambo tegenover de straat het meeste volk maar als je het aan mij vraagt heeft deze niets te bieden ten opzichte van Café del Mar. Dankzij de aansluitende terrassen bieden de bars een mooi geheel. Mijn favoriete bezigheid is het kijken naar de mooi opgeklede mensen, klaar om uit te gaan.

Website Café del Mar

Naar deze locatie rijden

Meer items Café del Mar
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x