Bike Ibiza

In Ibiza is het zeer aangenaam om te fietsen. Uiteraard wil je een fiets kunnen huren aan een degelijke prijs en wil je onmiddellijk van start gaan op de beste paden met de mooiste zichten. Wel, ik heb daar natuurlijk de oplossing voor.
Contacteer onze vriend en vlaming Eric van BIKE IBIZA. Hij woont al enkele jaren op Ibiza en is gepassioneerd door mountainbiken. Hij heeft ons met vrienden een mooie tijd gegeven door te fietsen langs de stranden en door de bossen, afwisselend met velden met amandelbomen, citrussen en zelfs watermeloenen.
Het beste is dat onze vriendengroep perfect samen kon blijven omdat de niet-geoefende deelnemers een e-bike kregen. Zo hebben de sportivo's lekker afgezien bij het beklimmen van een berg terwijl de rest gezellig een praatje kon maken.
Ook voor onze bedrijfstrips heb ik al samengewerkt met Eric en zijn partner Wendy. Alles was tot in de puntjes geregeld, getimed en uitgetekend. Met volgwagen en ervaren gidsen.
Kortom, als je wil fietsen op Ibiza moet je niet twijfelen bij wie te gaan. Contacteer gewoon BIKE IBIZA voor een op maat gemaakte fiets tour in Ibiza.

Ze verhuren allerlei fietsen. MTB, baanfietsen en elektrische fietsen. Je kan je bovendien inschrijven voor begeleide tours.

Website van Bike Ibiza

Meer items Bike Ibiza
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x