Familie stranden

De beste tip die ik hier kan geven is om de app: ‘Find your beach Ibiza’ te downloaden. Je kan dan filteren op gezinsvriendelijke stranden en op stranden waar redders aanwezig zijn. Download voor iOS hier en voor Android hier.

Dit zijn volgens mij de leukste stranden om met de kinderen te bezoeken:

In het westen:

Cala Vedella - Mooie kleine baai met ondiep water  - ideaal voor het verkennen, snorkelen en avontuur. Omsloten door bergflanken links en rechts van het strand. Het is een relax baaitje waar je niet de behoefte zal hebben de kinderen steeds in het oog te moeten houden. Je kan redelijk ver in de zee wandelen.

Cala Tarida - De beschutte baai biedt een lang strand met aan de ene kant rustig en ondiep, en de andere meer rotsachtig en ruig. Naast de favoriete waterfietsen is er ook volleybal en wind- en kitesurfen. De kleur van de zee is hier werkelijk adembenemend en de helderheid leent zich perfect voor snorkelen. Een badmeester is ook dagelijks aanwezig.

Cala Bassa - De reden waarom de kinderen er dol op zijn, is te wijten aan de ondiepe, uitgestrekte baai met veel rotszwembaden om te snorkelen, klauteren en te verkennen. Op het strand zelf vind je waterfietsen, opblaasbare activiteiten en een redder. Terwijl de kinderen genieten van de zee en het zand, levert de Cala Bassa Beach Club heerlijk eten en een ijskoud biertje uit een van hun vijf restaurants rechtstreeks aan de zonnebedje van de mama en de papa.

Port des Torrent - Intieme sfeer. Hier zijn veel kinderen te vinden vanwege de familiale hotels die uitgeven op het strand.

Cala Gració - De meeste lokale families van San Antonio komen hier naar het strand. Ik heb er al veel jeugdbewegingen een dagje weten vertoeven. 

In het noorden:

Port de Sant Miquel - Toeristisch maar rustig

Portinatx stranden - Toeristisch maar rustig

In het oosten:

Cala Nova - Eén van de meest comfortabele stranden aan de oostkust. De kalmste delen zijn ten noorden. Let wel op dat je tussen de rotsen niet valt over een occasionele nudist :-) Het water kan hier op zonnige dagen echt prachtig zijn. De zandstrook is niet al te breed en er zijn veel rotsen en bossen. Hou de kleine kinderen hier goed in het oog.

Cala Llonga - Een strand gebouwd waar alles voorzien is voor families. Het strand is zeer breed, je vindt er vast plek.

Strand van Santa Eularia - voor de stad is er een lang uitgestrekt strand met voldoende faciliteiten. Langs het strand is er een lange wandeldijk.
Meer items Familie stranden
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x