Verzekering

Ik ben erkend verzekeringsagent van MAPFRE. Ik bied tijdelijke polissen van het type 'Golden Travel Insurance' aan. Je kan bij mij terecht voor al je vragen.

Je hebt de keuze tussen:

  • Afzonderlijke waarborgen zoals annulering, bijstand, bagage en reisongevallen.
  • Assistance Plus aan 3 euro per persoon per dag (dit omvat bijstand, bagage en lichamelijke ongevallen maar geen annulering)
  • Full option aan 7% van je reisbedrag (bijstand, bagage, lichamelijke ongevallen, annulering, vertraging, home assistance en burgerlijke aansprakelijkheid)
  • Full option All Risks aan 10% van je reisbedrag (zelfde als full option maar dan exclusieve waarborg 'annulering all risks', wel met 25% franchise)

MAPFRE ASISTENCIA is een internationale verzekeringsgroep en dienstenbedrijf en is actief in 45 landen met 57 kantoren. In Spanje en Zuid-Amerika behoort MAPFRE ASISTENCIA tot de absolute top. Wereldwijd is MAPFRE ASISTENCIA de op twee na grootste bijstandsverlener. Hierdoor kan de groep rekenen op de kennis en de expertise van meer dan 2.000 operatoren en 31.500 servicepunten verspreid over de vijf continenten.
Door te kiezen voor MAPFRE ASISTENCIA kiest u meteen voor zekerheid en de garantie voor zorgeloos wereldwijd reisplezier!

Meer items Verzekering
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x