Werkwijze

Ik organiseer jouw reis naar Ibiza: dat wil zeggen dat ik eerst pols naar je voorkeuren aan de hand van een vragenlijst. Hou je van rust en natuur of liever bruisend nachtleven? Wens je sportieve activiteiten, cultuur en musea of ga je liever de gastronomische toer op? Reis je alleen? Met een heleboel vrienden? Of met de kids? Aan de hand van oa. die vragen bepaal ik welk verblijf het best aansluit bij je noden en budget. Ik doe je vervolgens een voorstel voor vlucht, verblijf, huurwagen, verzekering,... alles wat je maar wensen kan. De voorstellen zijn steeds gratis en vrijblijvend. Ik pas alles aan tot je helemaal tevreden bent.

Zodra je bij mij je reis hebt geboekt, bezorg ik je als extra een digitale gids. Deze gids bevat tips om je reis ter plekke te gaan invullen: activiteiten, restaurants, strandjes en bezienswaardigheden. Zo kies je zelf je dagindeling en je hoeft niet vast te houden aan een tijdsschema. Vrijheid, blijheid!

Bovendien heb je de mogelijkheid om, tijdens je gehele reis, met mij contact op te nemen: dat kan via Whatsapp, Messenger, SMS of telefonisch. Ik sta je - met veel plezier- bij waar nodig.

groetjes, Michael

thumb_up

Probeer advies

insert_emoticon

Persoonlijk contact

info

FAQ

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x