Eten en drinken

Woensdag 5 juni 2019

The View (in 7Pines) of in Cotton Beach Club op 10 minuutjes rijden

Zie menu The View

Zie menu Cotton


Donderdag 6 juni 2019

Restaurant Jul's

Typemenu:

  • Hendrick’s Gin, Monaco Tonic cucumber and rose petal
  • Chateaubriand veal fillet for two with fries and bearnaise sauce
  • Milk chocolate moelleux, bitter Valhrona and vanilla ice cream
  • Fles Wijn/Water


Vrijdag 7 juni 2019

Na de poolparty hebben jullie de mogelijkheid om te gaan eten in El Chiringuito de Cala Gracioneta. Dit is een superleuk intiem baaitje met kussentjes en stoeltjes op de rotswanden. De ideale locatie voor informele gesprekken.


Zaterdag 8 juni 2019

Eens terug aangemeerd in Ibiza stad, is het mogelijk om te gaan eten in Patchwork, een Libanees restaurant aan de andere kant van de baai van Talamanca, met een idyllisch zicht op Ibiza stad. Op zich is dit nog te wandelen maar ook er naar toe rijden behoort tot de opties.


Onderweg naar huis kan er gestopt worden in San Antonio om cocktails te proeven in Café Del Mar of om low-key pintjes te drinken in de Belgisch gezinde Bamboo Bar Ibiza. Van hieruit kan je kijken naar de zonsondergang gevolgd door de match van de Rode Duivels! 

Zij die willen, kunnen blijven hangen in het legendarische Café Del Mar.


Zondag 9 juni 2019

La Paloma Café ligt centraal op het eiland, omgeven door citrusbomen en bloemen. Deze prachtige ligging is Ibiza op zijn best. Mediterrane smaken worden er gemengd met invloeden van over heel de wereld. Er wordt steeds gewerkt met seizoensgroenten. Er zijn zowel niet- als vegetarische opties. De focaccia is hun specialiteit.

Meer items Eten en drinken
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x