Sol Beach House Ibiza

Sol Beach House Ibiza is een viersterren hotel gelegen aan de rand van de leuke stad Santa Eularia. 

Het concept van Sol Beach House is gericht op een ontspannen en stijlvolle ervaring aan het strand. Het resort biedt een combinatie van accommodaties, restaurants, bars en recreatieve voorzieningen, allemaal gericht op het creëren van een ontspannen vakantiesfeer.

Zoals de naam al aangeeft, bevindt het hotel zich direct aan zee waardoor we steeds een leuk zicht hadden op de zee en voornamelijk de prachtige zonsopgang in het oosten dat helemaal onze kamer binnenkwam. Als we de gordijnen openlieten tenminste.

Sol Beach House Ibiza heeft een aangename ontbijtplek waarbij je in de tuin kan gaan eten met zicht op zee en er zijn verschillende leuke bars. Bij het ontbijt voorzien ze steeds een leuke act zoals een muzikant of een andere artiest die op de achtergrond met zachte muziek je dag inleidt.

In de tuin zag ik ook mensen genieten van massages en iedere ochtend was er een yoga sessie dat helpt ontspannen en verjongen.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn top. Er zijn 3 verschillende zwembaden met voldoende ligplaatsen waarvan een prachtige infinity pool op het dak.

Ik organiseer hier vaak reizen met groepen omdat het hotel een uitstekende prijs-kwaliteit biedt en alle faciliteiten heeft die men kan wensen. Zo is er voldoende plaats op de parking van het aangrenzende congrescentrum en kan je van aan het hotel te voet via de dijk naar alle leuke plekken in de stad.

Aguas de Ibiza

Luxe / Family friendly

Agroturismo Sa Talaia

Agroturismo // Adults only

Destino Pacha Resort

Adults only

Oku Ibiza

Luxe // Family Friendly

Nativo

Boutique // Family Friendly

Sol Bahia Ibiza Suites

Boutique // Family Friendly

Hotel Riomar, Ibiza, a Tribute Portfolio Hotel

Boutique

La Bohemia Del Rio

Adults only // Boutique

Amàre Beach Hotel Ibiza

Adults only // Halfpension mogelijk

Petunia

Adults only // Boutique

Hotel Boutique & Spa Las Mimosas

Boutique

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x