Oku Ibiza

Oku Ibiza ligt vlakbij Cala Gracio. Het is een van de meest bekende hotels op het eiland. Het wordt aanbevolen in vele magazines over Ibiza. En onlangs kocht Marc Coucke zich voor een deel in.

Maar is Oku de hype waard? Wij zochten het uit. Onze eerste indruk was goed. Bij het aankomen werden we hartelijk begroet door de valet parking boys en aa de receptie werd ons onmiddellijk een drankje aangeboden terwijl we wachtten. We kregen een rondleiding door het hotel om alle kamers te bezichtigen. De standaard kamer zegt al heel wat over wat nog komen zou. Het valt op dat Oku een unieke stijl heeft. Ze zijn anders dan het doorsnee Ibiza hotel. Hout en planten komen vaak voor op het eiland maar de combinatie met gepolierde betonnen minder. Tegen dat we aan de suites kwamen, viel onze mond open. Dit is een luxe hotel en daarin blinken ze uit. Een groot vierkantig bad en inloop douche. Een scheiding langs het bed. Een prachtig terras over de breedte van de kamer. Kunst aan de muren...

De fitness was leuk gedaan. De toestellen waren in dezelfde look geplaatst als de rest van het hotel.

Er is een restaurant voor te ontbijten en een ander restaurant voor het avondeten.

Er zijn 2 grote zwembaden. Eén voor gezinnen en één voor enkel volwassenen. Bij het adults only gedeelte is er een uitgestrekte bar, een deejay booth en een leuk LED scherm dat vooral 's avonds tot zijn recht komt.

Stuur ons een Whatsappje en begin de conversatie met OKU. Wij hebben persoonlijke video's en foto's genomen ter plaatse om je een goed beeld te geven van het hotel.


Aguas de Ibiza

Luxe / Family friendly

Agroturismo Sa Talaia

Agroturismo // Adults only

Destino Pacha Resort

Adults only

Nativo

Boutique // Family Friendly

Sol Bahia Ibiza Suites

Boutique // Family Friendly

Hotel Riomar, Ibiza, a Tribute Portfolio Hotel

Boutique

La Bohemia Del Rio

Adults only // Boutique

Amàre Beach Hotel Ibiza

Adults only // Halfpension mogelijk

Petunia

Adults only // Boutique

Hotel Boutique & Spa Las Mimosas

Boutique

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x