Hotel Boutique & Spa Las Mimosas

Las Mimosas is een zeer fijn en populair boutique hotel. Kies voor dit hotel als de pool vibes belangrijk voor je zijn en als je houdt van een intieme setting. Zie je jezelf al liggen op de heerlijke comfortabele Balinese bedden rond het zwembad? Er is een heel leuke pool bar waar ze je verwennen met lekkere cocktails, sangria en snacks. Ver hoef je niet te lopen. Aanrader: elke zondag hosten ze een bbq voor de gasten.
Languit heet het 'Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza' want er is een kleine spa aanwezig in het kleine hotel. Het beste is dat je die ruimte privaat kan inplannen.  
Centraal in de ruimte staat een jacuzzi. Daarrond heb je een sauna, een hammam, een ijsfontein en een terrasje om te bekomen. Als je boekt via Ibiza Tailor zal je een gratis sessie bij je verblijf krijgen.
Het ontbijt in Las Mimosas is zeer lekker. Je kan ofwel binnen eten naast de open keuken ofwel buiten met zicht op het zwembad. 's Avonds verandert de plek in het Italiaans restaurant Mimo's en kan je samen genieten van een 'candlelit dinner'. Ze hebben een traditionele houtoven voor pizza's. Mmmmm.
De kamers in Las Mimosas zijn stuk voor stuk ruim en wit geschilderd. Elke kamer heeft een terras. Je kan kiezen tussen een junior suite of een suite. 
Het hotel is gelegen in Cala de Bou, aan de overkant van de baai van San Antonio. Er is voldoende parking voor het hotel en in de straat.

Stuur ons een Whatsappje en begin de conversatie met LAS MIMOSAS. Wij hebben persoonlijke video's en foto's genomen ter plaatse om je een goed beeld te geven van het hotel.

Sol Beach House Ibiza

Adults Only 16+

Aguas de Ibiza

Luxe / Family friendly

Agroturismo Sa Talaia

Agroturismo // Adults only

Destino Pacha Resort

Adults only

Oku Ibiza

Luxe // Family Friendly

Nativo

Boutique // Family Friendly

Sol Bahia Ibiza Suites

Boutique // Family Friendly

Hotel Riomar, Ibiza, a Tribute Portfolio Hotel

Boutique

La Bohemia Del Rio

Adults only // Boutique

Amàre Beach Hotel Ibiza

Adults only // Halfpension mogelijk

Petunia

Adults only // Boutique

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x