Destino Pacha Resort

'Wie is er vreemd gegaan?'
'Heb je gezien hoe ze aan het dansen was?'
Het is een greep uit enkele zinnen van roddelende Vlaamse vrouwen dat mijn aandacht heeft getrokken. Ze hadden waarschijnlijk niet door dat ik hen kon verstaan. Ik was dan ook zwaar aan het genieten in de grote en lekker warme jacuzzi van Destino Pacha Resort en voor deze vrouwen moet het er uit gezien hebben alsof ik lag te slapen. Zo goed was het die dag! Ik had net een super lekker glas wijn gekregen en was aan het indommelen met zicht op zee. This is as good as it gets. Destino past helemaal in mijn kraam. Leuke muziek, groot zwembad, coole vibe, pretty people en op het randje van er over.


Dit hotel moet je boeken als je houdt van een levendige sfeer. Af en toe gaat er zelfs een party door in het hotel. Bovendien kan je als je hier overnacht binnen bij discotheek Pacha, in Ibiza stad.

De kamers zijn eerder klein maar een leuk terras maakt dat goed. In Ibiza leef je met de ramen open. Het ontbijt is gevarieerd en de setting waar je kan eten is prachtig.

Stuur ons een Whatsappje en begin de conversatie met DESTINO. Wij hebben persoonlijke video's en foto's genomen ter plaatse om je een goed beeld te geven van het hotel.


Aguas de Ibiza

Luxe / Family friendly

Agroturismo Sa Talaia

Agroturismo // Adults only

Oku Ibiza

Luxe // Family Friendly

Nativo

Boutique // Family Friendly

Sol Bahia Ibiza Suites

Boutique // Family Friendly

Hotel Riomar, Ibiza, a Tribute Portfolio Hotel

Boutique

La Bohemia Del Rio

Adults only // Boutique

Amàre Beach Hotel Ibiza

Adults only // Halfpension mogelijk

Petunia

Adults only // Boutique

Hotel Boutique & Spa Las Mimosas

Boutique

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x