Amàre Beach Hotel Ibiza

Een reputatie als beste 4-sterren hotel van Ibiza? Dat moesten we voor jullie uit testen, natuurlijk!  
En zo zijn we beland in het adults-only hotel Amàre. 
Het hotel opende zijn deuren in 2019 en stond al een tijdje op mijn radar. Het is gelegen in Cala de Bou met zicht op de baai van San Antonio. Het inchecken ging vlot. In no-time konden we naar onze kamer. De kamer oogde modern, het bed was comfortabel en hadden een ruime douche. Het terras gaf uit op de zee en de zwembaden.
Eén van de zwembaden bevindt zich op het dak van het hotel met een mooie overloop. Daar zijn we 's nachts geweest. Het was fijn om pootje te baden na een dagje stappen in Ibiza. We konden met een drankje in de hand genieten van iemand die we in de verte hoorden karaoke zingen. Hij bakte er niets van.
De volgende ochtend was het tijd voor ons eerste ontbijt in het hotel. Ik was onder de indruk van de vriendelijkheid van het personeel. In grote hotels is dat geen evidentie. Er werd koffie en verse fruitsap geschonken. Het was een aangenaam interieur en er was voldoende keuze.
Na een uitstap onder de middag, besloten we te rusten op het gelijkvloers. Hier zijn er nog eens 2 verschillende zwembaden en 1 jacuzzi. Het terras gaf uit aan het strand waar er voldoende ligstoelen waren. Er werd live muziek gespeeld. Hoewel we met veel mensen naast het zwembad lagen, was het er rustig. De zetels waren naar elkaar gericht en van goede kwaliteit. 
Conclusie: het was een zeer aangenaam verblijf. En wat doen we dan bij Ibiza Tailor? Een overeenkomst afsluiten met het hotel! Je kan dus vanaf nu boeken bij yours truly... Ibiza Tailor. 


Stuur ons een Whatsappje en begin de conversatie met AMARE. Wij hebben persoonlijke video's en foto's genomen ter plaatse om je een goed beeld te geven van het hotel.


Sol Beach House Ibiza

Adults Only 16+

Aguas de Ibiza

Luxe / Family friendly

Agroturismo Sa Talaia

Agroturismo // Adults only

Destino Pacha Resort

Adults only

Oku Ibiza

Luxe // Family Friendly

Nativo

Boutique // Family Friendly

Sol Bahia Ibiza Suites

Boutique // Family Friendly

Hotel Riomar, Ibiza, a Tribute Portfolio Hotel

Boutique

La Bohemia Del Rio

Adults only // Boutique

Petunia

Adults only // Boutique

Hotel Boutique & Spa Las Mimosas

Boutique

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x