Aguas de Ibiza

Aguas de Ibiza is volgens onze mening het beste vijfsterrenhotel van de stad Santa Eularia. Dat vinden we omwille van het vriendelijk en professioneel personeel, de netheid, de kwaliteit van het eten, de veelzijdigheid aan zwembaden, de prachtige rooftop en last but not least -misschien wel de beste troef van het hotel- de Revival spa.

De standaard kamer was een beetje verouderd en keek uit op de parking. Die raden we dus af. Maar als je het ons vraagt steekt 1 kamer er met kop en schouders boven uit; dat is de Premier Bay Suite. Die is pas gerenoveerd en kijkt uit op de haven en de zee.

De rooftop is amazing! Je hebt er enerzijds een zwembad met een pool bar en lounges en anderzijds een overloop zwembad met ligstoelen die half onder water gedompeld zijn. Wij kunnen niet genoeg krijgen van het zicht over de baai. Wat een leven, zeg.

Ook op het dak van het hotel, bevindt zich het restaurant Maymanta. Hier serveren ze Peruviaanse keuken. Dit was tevens onze eerste kennismaking met de smaken van Peru. Hier zouden we opnieuw en opnieuw naar kunnen terugkomen! Heerlijk eten met een prachtige setting op het dak van het hotel. Wij hadden gereserveerd tijdens het 'gouden uurtje'. De zon viel binnen in dit prachtige restaurant. De avond beginnen doe je best met een heerlijke cocktail en een praatje met het vriendelijk en gepassioneerd personeel. Dit restaurant is trouwens ook toegankelijk voor niet-hotel gasten.

Tenslotte willen we het hebben over -misschien wel- de beste troef van het hotel: de Revival Spa. Nergens anders kunnen we betere massages krijgen op het eiland. De spa is terecht populair. Je bent er dus nooit alleen maar de faciliteiten zijn hoogwaardig afgewerkt en kraaknet. Je vindt in de 1500m2 ruimte altijd wel een leuk plekje voor jezelf om te ontspannen. Alles wat je van een spa zou verwachten is aanwezig. Een sauna, jacuzzi, warme zwembaden en een stoombad.

Stuur ons een Whatsappje en begin de conversatie met AGUAS. Wij hebben persoonlijke foto's genomen ter plaatse om je een goed beeld te geven van het hotel.Sol Beach House Ibiza

Adults Only 16+

Agroturismo Sa Talaia

Agroturismo // Adults only

Destino Pacha Resort

Adults only

Oku Ibiza

Luxe // Family Friendly

Nativo

Boutique // Family Friendly

Sol Bahia Ibiza Suites

Boutique // Family Friendly

Hotel Riomar, Ibiza, a Tribute Portfolio Hotel

Boutique

La Bohemia Del Rio

Adults only // Boutique

Amàre Beach Hotel Ibiza

Adults only // Halfpension mogelijk

Petunia

Adults only // Boutique

Hotel Boutique & Spa Las Mimosas

Boutique

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x