Paasvakantie reis

Contacteer ons nu via Whatsapp of laat een bericht achter op de contactpagina

HOTEL

AGROTURISMO

LUXE

Onze paasvakantie reizen zijn ingedeeld in 3 categorieën. We hebben het jou zo gemakkelijk mogelijk willen maken en selecteerden 3 toppers die in de paasvakantie open zijn, waarvan we weten dat je in de buurt terecht kan voor de leukste plekjes.

Welke categorie past bij jou?

De paasvakantie is de eerste gelegenheid van het jaar om van de zon te proeven. Terwijl veel mensen een laatste poging ondernemen om te gaan skiën, kijkt het overgrote deel al uit naar een zonnige warme break. Ibiza, op slechts 2 uur vliegen, is de ideale plek voor een 'quick getaway'. Alle restaurants gaan terug open en zetten hun beste beentje voor. Ze werken hard om hun goede reputatie te bevestigen in een nieuw Ibiza seizoen. 

Dit is het ideale moment om te genieten aan zeer scherpe prijzen! Lees vooral verder...

Het unieke van deze deal is dat je er GRATIS onze concierge service er bij krijgt*

Dan rest ook nog de vraag, hoe lang je wil reizen? Hoe lang wil je weg zijn van alles en genieten van je vrije tijd? 

30% van de mensen genieten graag van een hele week vakantie maar het overgrote deel van de Ibiza toeristen in de paasvakantie, gaat voor 4 tot 5 dagen. Wij spelen hier op in door voor elke categorie een verblijf te vinden waarbij je REEDS na 1 DAG vakantie helemaal herboren zal zijn.


Hotel - DORADO IBIZA SUITES

Hotel Dorado Ibiza Suites is gelegen in Playa d'en Bossa. Dit klein en fijn boetiek hotelletje is ideaal voor een korte vakantie. Het ligt op minder dan 10 minuten van de luchthaven. Binnen minder dan 3 uur ben je onmiddellijk in het paradijs! Opstijgen, landen, de taxi nemen en inchecken.

Vanaf 139 € / nacht voor een kamer met 2 personen

Ga hier naar toe als je wil genieten van een lange strand wandelingen waarbij je op elk moment kan binnenspringen bij een bruisende beach bar om een cocktail of een lekkere snack te bestellen. Vlakbij openen vele plekjes! Coco Beach (op 4 april), Nassau Beach Club (4 april) en Tanit Beach (10 april).

Op 500m is de ideale plek om te ontbijten: Passion Café. Wij zijn enorm fan!

> Klik hier voor meer foto's

Contacteer ons nu via Whatsapp of laat een bericht achter op de contactpaginaAgroturismo - CAN ESTRELLAS

Can Estrellas is een prachtige B&B in het midden van een rustig bos ter hoogte van Cala Llonga, op 10 minuten van de stad Santa Eularia. Er zijn slechts 8 kamers. Het is er rustig en intiem. Er is een prachtig zwembad met zalige bedjes er rond. Iedereen heeft zijn eigen terrasje aan z'n kamer met tafel, stoelen en lounge. 

160 € / nacht voor een suite met 2 personen - INCLUSIEF ONTBIJT (Vaste prijs!)     

Ga hier heen als je wil genieten van welverdiende rust, in het midden van de natuur. Wij raden aan om een huurwagen te boeken als je naar deze B&B gaat want rondom wemelt het van de toffe restaurants, zoals La Paloma en Amante.

> Klik hier voor meer foto's

Contacteer ons nu via Whatsapp of laat een bericht achter op de contactpaginaLuxe - HARD ROCK HOTEL IBIZA

Hard Rock Hotel Ibiza is het eerste Hard Rock Hotel in Europa. Het is een luxe resort met suites met uitzicht op zee en de grootste spa op het eiland. The Beach is een zeer populair strandrestaurant en Tatel is als avond restaurant gekend over heel het eiland.

Op 500m is de ideale plek om te ontbijten: Passion Café. Wij zijn enorm fan!

Vanaf 169 € / nacht voor een kamer met 2 personen - INCLUSIEF ONTBIJT 
en zelfs vanaf 129 € per nacht voor een kamer met 2 personen zonder ontbijt

> Klik hier voor meer foto's

Contacteer ons nu via Whatsapp of laat een bericht achter op de contactpagina


*Enkel geldig voor boekingen waarop je reist tijdens de paasvakantie 2020. Periode van zaterdag 4 april 2020 tot zondag 19 april 2020. Minimum verblijf van 3 dagen.

Meer items Paasvakantie reis
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x