Ushuaïa

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel behoort tot de Spaanse Palladium Hotel Group. Het merk Ushuaïa werd in 2011 opgericht na de ontmoeting van Abel Matutes en Yann Pissenem. Abel Matutes is een Spaans ex-politicus en ondernemer. Hij is nog minister van Buitenlandse Zaken geweest. Op zijn geboorte-eiland Ibiza is Matutes nog altijd bijzonder invloedrijk. Hij is eigenaar van een aantal hotels, bouwbedrijven en grote discotheken zoals Ushuaïa en Hï.

Ushuaïa bestaat in feite uit 2 hotels: de eerste heet The Ushuaïa Club (236 kamers), geopend in 2011. Het tweede hotel, genaamd The Ushuaïa Tower (181 kamers), is geopend in 2012. Beide hotels zijn gelegen in Platja d'en Bossa. Ushuaïa staat gerangschikt als één van 's werelds beste clubs door DJ Mag, waar het sinds 2015 een toptien-status geniet. Het heeft een capaciteit van 4000 personen en is de grootste overdag club op Ibiza. Het bijzondere van deze club is dat sommige balkons van de kamers directe toegang of zicht op de dansvloer hebben.

David Guetta, Armin van Buuren, Axwell, Ingrosso, Avicii, Hardwell, Martin Garrix, Oliver Heldens, Dimitri Vegas en Like Mike hebben samen met vele andere DJ's opgetreden maar één van de meest populaire feestjes is Ants, met minder commerciële muziek. Vorig jaar kwam er een nieuw party concept bij: Distopia.

Vraag mij naar kaartjes.

Rijden naar deze locatie

Website van Ushuaïa


Meer items Ushuaïa
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x